Feesten

Je organiseert een feest. Daar wil je natuurlijk goed voorbereid aan beginnen. Laat de ticketverkoop dan over aan Entranz.
Wij helpen je alles uit de ticketverkoop, marketing en toegangscontrole te halen.
Zo ben je in no-time uitverkocht, weet je alles over je bezoekers en staat men korter in de rij en eerder aan de bar.

Ticketshop

1. Ticketverkoop

Een volledig naar behoefte in te richten ticketshop speelt in op de wensen van jouw bezoekers. Verleid ze met early birds, aantrekkelijke groepstickets en laat ze de rij voor de muntverkoop overslaan. Via de real-time statistieken ben je altijd op de hoogte van de laatste verkoopcijfers en omzet. Met Entranz is tickets (ver)kopen een feestje.

Lees meer
Marketing toepassingen

2. Marketing

Creëer je eigen hype. Met onze marketing tools en integraties is jouw marketing altijd up-to-date en relevant. Leer je bezoekers kennen met Google Tag Manager. Publiceer je ticketshop op Facebook. Laat je partners het werk doen met de affiliate links. Uitverkocht raken was nog nooit zo makkelijk.

Lees meer

Toegangscontrole

3. Toegangscontrole

Geen rijen, blije gezichten en meer omzet. Met de scanoplossingen van Entranz staan je bezoekers eerder aan de bar. Download onze gratis Ticket Scanner app en tover een smartphone om tot scanner. Of huur onze Ticket Blasters voor de snelste toegangscontrole ooit. Met live inzicht in scanstatistieken zie je of het wel snel genoeg gaat en of je VIPs al gearriveerd zijn.

Lees meer

We believe that every event should touch the single soul.

Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze Event Succes Managers en wij helpen je graag om jouw feest tot een groot succes te maken!

Neem contact met ons op

Entranz en jouw feest in het kort:

Ticketverkoop

Verkoop een onbeperkt aantal soorten tickets in een conversieverhogende ticketshop voor een vast tarief per ticket

Ticketswap logo

Ticketswap

Veiligheid staat voorop. Gebruik SecureSwap van TicketSwap en voorkom fraude

Gastenlijst

Relaties uitnodigen? Zet ze op de gastenlijst!

Bezoekersgegevens

Verzamel relevante bezoekersgegevens, gebruik deze voor nog scherpere marketing en maak je volgende feest nog succesvoller.

Marketing

Gebruik onze marketing tools en integraties en jouw event is in no-time uitverkocht

Toegangscontrole

Door een zorgeloze toegangscontrole zijn jouw bezoekers nog eerder binnen. En hoe eerder binnen, hoe sneller aan de bar. Meer omzet voor jou, dus.