Concerten

De meeste concerten worden in Nederland door Mojo Concerts en De Nationale Theaterkassa (NTK) georganiseerd. Dan gaat het vaak om optredens van de grootste artiesten zoals Queen, The Weekend, Lenny Kravitz , Jan Smit of De Dijk. Maar wat nou als jij een groots concert of huiskamerconcert wilt organiseren? Dan is Entranz jouw partner voor online ticketverkoop, bezoekersregistratie, marketing en toegangscontrole. Samen maken we er een onvergetelijk evenement van.
Concert
 1. 1

  Bezoekersregistratie

  Afhankelijk van de populariteit van de artiest is een concert vaak snel uitverkocht. Alle concertgangers kunnen zichzelf registreren en een ticket online kopen, maar uiteraard kun jij ook bezoekers op de gastenlijst zetten en persoonlijk uitnodigen.

  Lees meer over ticketverkoop
 2. 2

  Marketing

  Om te zorgen dat jouw concert uitverkoopt is het belangrijk om de marketing goed op orde te hebben. Entranz helpt jou door marketingdata te presenteren, maar ook bieden wij tal van integraties met marketing tools.

  Lees meer over eventmarketing
 3. 3

  Toegangscontrole

  Als de dag van het concert is aangekomen, is het zaak dat je alle tickets zo snel mogelijk en foutloos kunt scannen. Met onze Entranz Ticket Blaster scan je tot 1.000 tickets per uur en heb je inzicht in wie er binnen is, of de ticket geldig is en hoeveel gasten nog binnen moeten komen.

  Lees meer over toegangscontrole

Entranz en jouw concert in het kort:

Ticketverkoop

Verkoop een onbeperkt aantal soorten tickets voor het concert voor een vaste fee per ticket. Jij bepaalt of je 1 soort ticket aanbiedt, of diverse verschillende soorten tickets zoals VIP tickets, tickets voor sta plekken en tickets voor zit plekken.

Ticketswap

Kan een ticketkoper toch helaas niet komen? Geen probleem! Door de samenwerking van Entranz met TicketSwap kunnen ticketkopers hun ticket veilig doorverkopen aan andere fans.

Gastenlijst of besloten concert

Nodig jouw relaties uit en zet hen op de gastenlijst. Of organiseer een besloten (huiskamer) concert door uitsluitend tickets op uitnodiging te verkopen. Alles is mogelijk.

Bezoekersgegevens

Verzamel relevante bezoekersgegevens en gebruik deze voor nog scherpere marketing. En wanneer je opnieuw een (vergelijkbaar) concert organiseert kun je al deze data en inzichten gebruiken voor de promotie van het volgende concert.

Krachtige marketingtools

Verzamel de data van jouw ticketkopers en gebruik de verschillende krachtige marketingtools waarmee wij samenwerken. Samen doen we er alle aan om jouw concert binnen no-time uit te verkopen.

Toegangscontrole

Bij concerten wil je de fans zo snel mogelijk binnen laten. Immers, de tijd tussen de opening van de deuren en het voorprogramma is vaak niet enorm ruim. Hoe sneller jouw gasten binnen zijn, hoe beter. Met de Entranz toegangscontrole weet je zeker dat de toegangscontrole 100% veilig, betrouwbaar en snel gaat.

Promotors / Affiliates

Heb jij partners, promotors of affiliates die jou helpen met de verkoop van tickets voor het concert? In het dashboard van Entranz houd je hun prestaties bij en betaal je ze moeiteloos en automatisch uit.

Wil je een demo?

Wij laten je graag zien wat Entranz voor jouw evenement kan doen. Wil je een demo? Laat dan hieronder je contactgegevens achter en wij wandelen je door Entranz op een moment dat het jou uitkomt.