Iedereen verkoopt tickets met Entranz

Ticketing en bezoekersregistratie, maar dan makkelijk

Ticketshop van de toekomst

Iedereen verkoopt tickets met Entranz. Het is zó makkelijk, dat je meteen aan de slag kan. Zonder technische kennis. Omdat Entranz zo gebruiksvriendelijk is, heb jij tijd over om je met andere dingen bezig te houden.

Entranz is jouw ticketshop in jouw huisstijl, geschikt voor ieder platform en device, twee keer per week uitbetaald krijgen en persoonlijke begeleiding.

   

Meteen aan de slag Professionele Ticketshop Geen vaste contracten

Screenshot ticketshop

Alles wat je moet weten over tickets:

Tickets

Bij Entranz stel je eenvoudig verschillende ticketsoorten in. Early Bird, reguliere of meerdaagse tickets, het kan allemaal. Per ticket stel je eenvoudig datum, tijd, prijs, verkooplimiet en totale beschikbaarheid in. Heb je een event verspreid over meerdere locaties? Geen probleem, je kan ieder ticket een andere locatie meegeven.

Combinatietickets

Stel, je hebt een meerdaags evenement met losse onderdelen. Met het combinatieticket bestaat het ticket voor alle onderdelen, uit de tickets voor de losse onderdelen. Op basis van de capaciteit van het minst beschikbare ticket wordt dan het combinatieticket aangeboden.

Groepsticket

Bied je bezoekers eenvoudig een groepsticket aan. Het groepsticket wordt opgebouwd uit individuele tickets. Zo krijgt iedereen uit de groep een eigen ticket met QR-code en is jouw administratie helemaal op orde.

Bijverkoop

Naast tickets kun je ook producten verkopen in de ticketshop zoals drankmuntjes, paraplu's en uitrijkaarten.
Binnenkort beschikbaar.

Kortingscodes

Maak kortingscodes aan voor winacties of je trouwe klanten en andere relaties te belonen.

Inzicht in je bezoekersaantallen

Hoeveel kaarten heb ik verkocht? Hoeveel kaarten zijn er nog? Wat is de omzet tot nu toe? Alle verkoopstatistieken vind je in één duidelijk overzicht.

Gastenlijst

Via de gastenlijst kun je zelf bezoekers voor je evenement uitnodigen. Zij ontvangen direct hun ticket per e-mail met hun persoonlijke ticket.

Bezoekersinformatie

Verzamel alle relevante informatie over je bezoekers. Je kunt het bestelformulier helemaal naar eigen wens inrichten.

Apple Wallet icoon

Apple Wallet

Tickets uitprinten en meenemen is niet meer van deze tijd. Daarom kan iedere iPhone gebruiker zijn tickets downloaden naar zijn Apple Wallet.

Alles wat je moet weten over financien:

Dupliceer eenvoudig je ticketshop

Organiseer je vaak hetzelfde event? Met Entranz dupliceer je eenvoudig je voorgaande events. Eén keer aanmaken, dupliceren en vervolgens alleen datum, tijd en eventueel locatie wijzigen.

Duidelijk inzicht in je financiën

Bij Entranz heb je altijd duidelijk inzicht in de financiën van je event. Met slechts één druk op de knop produceer je een financieel overzicht met real-time data. Loopt je event langer door? Dan sturen we je aan het einde van het kwartaal een overzicht om te gebruiken voor je BTW-aangifte. En uiteraard ontvang je aan het einde van je event een duidelijke en overzichtelijke factuur.

2x per week uitbetaald

Twee keer per week, op dinsdag en vrijdag, betalen we je openstaande saldo aan je uit en aan het einde van het evenement ontvang je onze factuur samen met een handig financieel overzicht.

Sluit je direct aan bij de meest innovatieve evenementorganisatoren en gebruik Entranz voor je ticketverkoop

En nog meer...

Tickets verkopen doen we samen

Wij gaan jouw helpen je evenement tot een succes te maken. Daarom zullen onze klantgeluk specialisten regelmatig even contact met je opnemen om te kijken of we je nog ergens mee kunnen helpen.

AVG

Omdat wij persoonsgegevens van je klanten opslaan is Entranz verwerker van deze gegevens. Daarom is het belangrijk dat je met ons een verwerkersovereenkomst afsluit. Hierin maken we afspraken over wat wij met deze gegevens mogen doen en hoe we omgaan met datalekken.

Veiligheid is key

Jouw veiligheid is een van onze topprioriteiten. Daarom bewaren we je omzet altijd netjes op een derdegeldenrekening en laten we onze website regelmatig door ethische hackers onder de loep nemen.

Servicefee

Onze servicefee is € 1,50. Je kan er voor kiezen om deze zelf te betalen voor je bezoekers of deze door te belasten. In het laatste geval ziet je bezoeker duidelijk hoe de prijs van het ticket is opgebouwd en worden de service- en transactiekosten apart vermeld. Zo staan je bezoekers nooit voor verrassingen. Tevens hebben wij een handige calculator ingebouwd.

Transactiekosten

Om de servicefee zo laag mogelijk te houden, rekenen we de kostprijs van de transactie door aan je bezoekers. Voor de meest betaalmethode is dit € 0,35. Voor de andere betaalmethoden is dat afhankelijk van de door de bezoeker gekozen betaaloptie. Je bezoekers worden bij het bestellen van tickets altijd op de hoogte gesteld van de transactiekosten van minsten € 0,35.

Het zit in de kleine dingen

Zoals een share button om je event snel te delen op social media. Heldere uitleg bij de verschillende opties tijdens het inrichten van de ticketshop. Een platform dat met je meedenkt. Maak een account aan en ervaar Entranz zelf!

Meer informatie nodig?

Heb je nog onbeantwoorde vragen? Dan horen wij dat graag! Stuur ons een bericht via de contactpagina.
Bellen kan natuurlijk ook via 079 - 744 0215 (optie 2, ma-vrij tussen 09:00 en 17:30).