Wij houden het graag simpel, ook met onze tarieven:

Entranz Lite

€ 0,00per ticket De juist keuze voor gratis evenementen

Entranz Pro

€ 1,50 per ticket (inc. 21% BTW) Servicekosten per ticket worden doorberekend aan de kaartkoper. De beste keuze voor elk betaald evenement

Veelgestelde vragen

Wist je dat het verkopen van tickets via Entranz helemaal niets kost?

Voor jou als organisator kost het gebruik van Entranz helemaal niets. Alleen bij verkoop van betaalde tickets berekenen wij een servicefee van € 1,50 per verkocht ticket door aan de ticketkoper. Zo loop jij dus geen financieel risico en krijg je de volledige verkoopprijs van je tickets uitbetaald.

Ik wil graag de servicefee voor mijn bezoeker betalen

Geen probleem. Je kunt per ticket ook aangeven dat jij, de organisator, de servicefee wil betalen. Welke optie je ook kiest, je voldoet altijd aan de de wettelijke regels omtrent het verkopen van tickets.
Als jij, de organisator, de servicefee betaalt verrekenen wij de servicefee bij elke uitbetaling met je uitstaande saldo en ontvang je aan het einde van je evenement een overzichtelijke factuur.

Met welke betaalmethoden kunnen mijn bezoekers tickets kopen?

Alle bezoekers kunnen betalen per iDEAL, creditcard (Visa, Mastercard, American Express, CartSi en Cartes Bancaires), Bancontact, SofortBanking, Belfius Direct Net, KBC/CBC-Betaalknop en Paypal. Voor zakelijke evenementen bieden wij de mogelijkheid om bezoekers op factuur te laten betalen.

Wanneer betalen jullie uit?

Op elke dinsdag en vrijdag keren wij het openstaande saldo van je evenement(en) uit. Je saldo moet minimaal € 50,00 zijn om te worden uitbetaald. Is je saldo lager? Dan ontvang je de uitbetaling aan het einde van je evenement.

Zijn er betalingskosten?

Ja. Bij alle betalingsmethoden brengen wij wij onze inkoopprijs voor transactiekosten in rekening bij de ticketkoper per succesvolle. In het geval van iDEAL is dat € 0,35 per transactie. Bij alle overige betalingsmethodes hangen de transactiekosten af van het totaalbedrag van de bestelling.

Ik organiseer een evenement voor een goed doel, willen jullie ons sponsoren?

Jaarlijks krijgen wij veel sponsorverzoeken binnen. Wij maken regelmatig hier een selectie uit waarna we deze evenementen ondersteunen. Wilt je ook een verzoek doen? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie nodig?

Heb je nog onbeantwoorde vragen? Dan horen wij dat graag! Stuur ons een bericht via de contactpagina.
Bellen kan natuurlijk ook via 079 - 744 0215 (optie 2, ma-vrij tussen 09:00 en 17:30).

Niets houdt je nog tegen! Open direct je eerste ticketshop!