Wij houden het graag simpel, ook met onze tarieven:

Gratis evenementen

€ 0,00 per ticket

Betaalde evenementen

€ 0,49 per ticket (excl. 21% BTW)

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het om tickets te verkopen via Entranz?

Als de toegang van je evenement gratis is dan kost het gebruik van Entranz ook niets. Moeten de bezoekers betalen voor de tickets? Dan brengen wij een servicefee van € 0,49 per verkocht ticket in rekening. Dit verrekenen we bij elke uitbetaling met je uitstaande saldo.

Wie betaalt de servicefee bij betaalde tickets?

Transparantie is belangrijk. Daarom betaald de organisator de servicefee aan Entranz. Je bezoeker betaalt dus echt alleen de ticketprijs en wordt tijdens het bestellen niet verrast met extra kosten. Hiermee voldoe je als organisator meteen aan de wettelijke regels omtrent het verkopen van tickets.

Met welke betaalmethoden kunnen mijn bezoekers tickets kopen?

Alle bezoekers kunnen betalen per iDEAL, creditcard (Visa, Mastercard, American Express, CartSi en Cartes Bancaires), Bancontact, SofortBanking, Belfius Direct Net, KBC/CBC-Betaalknop en Paypal. Voor zakelijke evenementen bieden wij de mogelijkheid om bezoekers op factuur te laten betalen.

Zijn er betalingskosten?

Voor de alle betalingsmethodes brengen wij een fee ter grote van de kostprijs van de betaling aan uw bezoeker in rekening.

Wanneer betalen jullie de opbrengsten van de ticketverkoop uit?

Op elke dinsdag en vrijdag keren wij het openstaande saldo minus onze servicefee aan je uit op de door jouw opgegeven bankrekening.

Ik heb geen barcodescanner voor de toegangscontrole, kunnen jullie iets voor mij betekenen?

Jazeker! Via de Organizer kunt u eenvoudig een barcodescanner huren. De kosten hiervan bedragen € 35,00 per week, incl. verzendkosten en excl. 21% BTW. Wil je het een keer proberen? De eerste keer krijg je de scanner gratis.
Overigens kun je ook prima een eigen barcodescanner gebruiken, zolang deze 2D-barcodes kan scannen.

Krijg ik korting als ik een groot evenement organiseer?

In plaats van met kortingsstaffels te werken hebben wij besloten iedereen de laagst mogelijk prijs te geven: € 0,49 per verkocht ticket, ongeacht de grootte van je evenement

Ik organiseer een evenement voor een goed doel, willen jullie ons sponsoren?

Jaarlijks krijgen wij veel sponsorverzoeken binnen. Wij maken regelmatig hier een selectie uit waarna we deze evenementen kosteloos ondersteunen. Wilt je ook een verzoek doen? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie nodig?

Heb je nog onbeantwoorde vragen? Dan horen wij dat graag! Stuur ons een bericht via de contactpagina.
Bellen kan natuurlijk ook via 079 - 744 0215 (optie 2, ma-vrij tussen 09:00 en 17:30).

Niets houd je nog tegen! Open direct je eerste ticketshop!