Terug naar Toegangscontrole

Hoe kan ik tickets controleren bij de toegangscontrole?

Dat kan op twee manieren. Met je telefoon, of met de Entranz Ticket Blaster

Optie 1: De Entranz Ticket Scanner app

Simpel, met je telefoon. Tickets scan je met onze app, de Entranz Ticket Scanner. Deze kan je downloaden voor iOS en voor Android. Je logt in met dezelfde gegevens als de Organizer of laat iemand anders met een QR-code inloggen.

Optie 2: De Entranz Ticket Blaster

Voor high demand toegangscontrole hebben wij ook de Entranz Ticket Blasters. Deze high-demand hand held ticketscanner kan bij evenementen worden ingezet waarbij snelheid en doorloop van groot belang is.

Kunnen we je verder nog ergens mee helpen?

Stuur een e-mail
hallo@entranz.nl
Altijd snel het juiste antwoord
Whatsapp
App met ons
24/7 te bereiken
Bel met ons
Op werkdagen van 09:00 tot 17:00
Arrow up