Entranz Roadmap

2018
Q3

Tickets groeperen in ticketshop Live!

Wanneer je meerdere voorstellingen voor je evenement wilt verkopen kun je je tickets groeperen in je ticketshop. Zo is het nog duidelijker voor de ticketkoper voor welke datum en tijd hij tickets koopt.
Q3

Wekelijkse uitbetalingen Live!

Ook dit is een veelgevraagde optie. Vanaf september 2018 zullen wij elke week het openstaande tegoed van je evenement aan je uitkeren.
Q4

Google Tag Manager integratie Live!

Google Tag manager stelt je in staat om zelf de bezoekers van je ticketshop te tracken via bijvoorbeeld Google Analytics of de Facebook Pixel.
Q4

Entranz Bleep voor iOS en Android Testfase

In Q4 van 2018 zullen wij de huidige Bleep scan app vervangen door een iOS en Android versie. Met deze app kun je met de camera van je eigen telefoon tickets scannen bij de toegangscontrole van je evenement.

Wil je ons helpen testen? Schrijf je dan hier in!

Verwachte releasedatum: november 2018
Q4

Producten toevoegen aan je ticketshop Work in progress

Wil je naast tickets ook producten zoals muntjes, poncho's of tshirts voor je evenement verkopen? Gaan wij voor je regelen!
Verwachte releasedatum: december 2018
Q4

Handscanner Work in progress

Voor evenementen of eventlocaties die een hoge capaciteit vereisen bij de toegangscontrole zijn wij een all-in-one handscanner aan het ontwikkelen ter grote van een mobiele telefoon. Geen laptop meer nodig en volledig wireless. Ook geschikt voor gebruik bij meerdere scanpunten op 1 locatie.
Verwachte releasedatum: Q4 2018
2019
Q1

Meerdere gebruikers toegang geven tot je evenement concept

Beheer jij met meerdere mensen een evenement in Entranz? Geef elke gebruiker via zijn eigen account toegang tot jij evenement en bepaal zelf tot welke onderdelen zij toegang hebben. Verwachte releasedatum: Q1 2018
Q1

Social discounts Idee

Een veelgehoorde functie van onze organisatoren: Laat een ticketkoper korting verdienen tijdens het kopen van ticket door hem het evenement via social media te laten delen. U vraagt, wij draaien!
Verwachte releasedatum: Q1 2019
Q1

Presale e-mails Idee

Wanneer de tickets voor je evenement nog niet in de verkoop zijn kun je je bezoekers via de ticketshop alvast laten inschrijven met hun e-mailadres. Vlak voor de start van de verkoop zullen wij ze dan een berichtje sturen om te laten weten dat de verkoop begint. Je kunt je klanten dan ook toegang geven tot een presale.
Verwachte releasedatum: Q1 2019
...

Heb je een geweldig idee voor Entranz?

Laat het ons weten, wij horen graag van onze klanten en mogelijk vind je jouw idee op deze lijst terug!