Entranz Roadmap

2019
Q1

Affiliate links Live

Tickets verkopen we samen. Daarom blijven we bij Entranz werken aan ideeën om je marketing nog makkelijker te maken. Met een affiliate link maak een je een volgbare URL van je ticketshop aan. Zo zie je precies via welke link en dus welk mediakanaal je de meeste tickets verkoopt.
Q2

ActiveCampaign koppeling Idee

CRM en marketing automation die je voor al je kanalen kunt gebruiken. Dat is ActiveCampaign. Labels, lijsten of automations, onze koppeling met ActiveCampaign kan het allemaal!
Q3

Meerdere gebruikers toegang geven tot je evenement In development

Beheer jij met meerdere mensen een evenement in Entranz? Geef elke gebruiker via zijn eigen account toegang tot jij evenement en bepaal zelf tot welke onderdelen zij toegang hebben. Verwachte releasedatum: Q3 2019
Q3

Producten toevoegen aan je ticketshop In development

Wil je naast tickets ook producten zoals muntjes, poncho's of tshirts voor je evenement verkopen? Gaan wij voor je regelen!
Verwachte releasedatum: Q3 2019
?

Stuur serviceberichten naar je bezoekers Idee

Idee van een gebruiker
Uiteraard wil je in contact blijven met je klanten, ook nadat ze een ticket hebben gekocht. Daarom is het binnenkort mogelijk om serviceberichten te sturen naar je bezoekers. Denk hierbij aan herinnering, een aanpassing in de aanvangstijd of de locatie of na afloop een bedankje.
?

Meerdere ticketshops per evenement Idee

Idee van een gebruiker
Heb je speciale gasten? VIPS? En wil je hen een speciaal tarief aanbieden zonder dat andere gasten dat zien? Dan kan je per evenement een extra ticketshop aanmaken waar je je speciale gasten naar toe kan leiden. Staat iets netter en maakt het net iets specialer dan een kortingscode.
?

Enquetes na afloop Idee

Je event is afgelopen en je wilt graag weten hoe je bezoekers het hebben gehad. Handig voor je volgende event of de editie van volgend jaar. We introduceren binnenkort een nieuwe integratie voor enquête-software. Dan stuur je binnen een handomdraai vanuit de Organizer een enquête naar je bezoekers.
?

Geautomatiseerder Early Bird verkoop op basis van voorraad Idee

Idee van een gebruiker
Gemak dient de mens. Om het maximale uit je Early Bird (of Late Bird) te halen wil je natuurlijk niet constant achter je computer zitten. Daarom gaan we de ticketverkoop nog meer voor je automatiseren. Straks regel je dat je reguliere tickets automatisch in de verkoop gaan als de Early Bird is uitverkocht.
?

Social discounts Idee

Helpen je bezoekers je met het delen van je event? Dan wil je ze uiteraard wel belonen. Dat kan straks met onze social discounts. Laat je event delen op social media in ruil voor korting.
?

Donaties Idee

Idee van een gebruiker
Organiseer je een charity event? Heel gaaf! Daar werken we graag aan mee. Er is ons al door meerdere liefdadigheidsorganisaties gevraagd naar een mogelijkheid om via ons platform ook donaties te ontvangen. Nou, dat gaan we regelen!
?

Presale e-mails Idee

Wanneer de tickets voor je evenement nog niet in de verkoop zijn kun je je bezoekers via de ticketshop alvast laten inschrijven met hun e-mailadres. Vlak voor de start van de verkoop zullen wij ze dan een berichtje sturen om te laten weten dat de verkoop begint. Je kunt je klanten dan ook toegang geven tot een presale.
...

Heb je een geweldig idee voor Entranz?

Laat het ons weten, wij horen graag van onze klanten en mogelijk vind je jouw idee op deze lijst terug!