Sluit je aan bij het Partnerprogramma van Entranz

Het Partnerprogramma is nog in beta
Wat gaaf dat jij ons wilt helpen om de wereld te veroveren! Samen zorgen wij er voor dat organisatoren makkelijker en goedkoper evenementen kunnen organiseren. Door slim gebruik te maken van data. Maar daar hebben we jou wel voor nodig! En als dank voor jouw hulp ontvang jij een beloning. Niet eenmalig, maar oneindig...

Wat kunnen partners van Entranz verwachten?

Als partner van Entranz ben je voor ons een held! Dat staat voorop. Jij helpt ons namelijk aan nieuwe klanten. Althans, dat is het idee. Via jouw eigen Entranz account kun jij aangeven welk contactpersoon van jou jij hebt overtuigd om met ons te gaan werken. Mocht jouw contactpersoon nog geen klant zijn en hij of zij registreert zich bij ons, dan koppelen wij jouw account aan dat van de nieuwe klant.
Wanneer jouw contactpersoon via Entranz een evenement aanmaakt en tickets verkoopt, ontvang jij een beloning. En niet alleen voor dit evenement, maar voor alle evenementen van jouw contactpersoon. En niet voor 1x, maar voor altijd. Dus blijft jouw contactpersoon 10 jaar klant bij ons, dan word je daar 10 jaar lang voor beloond. En zoals je van ons gewend bent, automatiseren wij alles, dus ook het partnerprogramma. Na het aanmelden en aandragen van een contactpersoon, hoef je er dus geen moeite voor te doen.
Entranz Kiosk
Entranz Kiosk

Wat verwacht Entranz van partners?

Van onze partners verwachten wij dat jij een account aanmaakt of hebt bij Entranz en dat je alle gegevens invult die wij nodig hebben om jouw account te activeren. Vervolgens kun je aan de slag.

Wanneer jij iemand tegen komt die profijt zal hebben van Entranz als ticketprovider, kun je hem over ons vertellen. Via jouw account dien je dan door te geven dat je diegene hebt gesproken en geef je de naam + emailadres + telefoonnummer van jouw contactpersoon door. Mocht diegene zich niet direct aanmelden, dan zal onze salesafdeling zijn best doen om diegene alsnog te overtuigen. Uiteraard is het wel belangrijk dat jij diegene echt zelf hebt gesproken over ons. Dat verifiëren wij ook in het telefoongesprek met de potentiële nieuwe klant. Mocht diegene binnen 4 weken zich aanmelden, dan zullen wij de nieuwe klant aan jouw profiel koppelen zodat jij automatisch jouw beloning ontvangt.

En dat is alles wat we van jou verwachten.

Hoe werkt het?

Om aan de slag te gaan als partner van Entranz is heel eenvoudig. In 5 kleine stappen kun jij als partner aan de slag voor Entranz:
 1. 1

  Maak een account

  Maak een account aan op entranz.nl/registreer.

  Meld je meteen aan
 2. 2

  Vertel ons wie je bent

  Vul alle benodigde informatie in voor jouw aanvraag om partner te worden.

 3. 3

  Wij controleren je aanvraag

  Wij controleren jouw aanvraag en keuren deze goed indien we geen bezwaren vinden.

 1. 4

  Wij helpen je

  Je ontvangt van ons een onboarding programma om ons product in hoofdlijnen te kennen.

 2. 5

  Je kunt aan de slag

  Je account is nu helemaal klaar en je hebt alle tools om nieuwe klanten aan te melden bij Entranz.

Over Entranz

Het organiseren van evenementen is wellicht een van de mooiste activiteiten die er is. Jaarlijks worden er alleen in Nederland al 1115 festivals georganiseerd met gezamenlijk ruim 19,5 miljoen bezoekers. Echter, dan hebben we het alleen over festivals van 5.000 bezoekers en meer. Als je alle zakelijke evenementen, dorpsfeesten, clubavonden en kleinere evenementen bij optelt dan kom je op een gigantische hoeveelheid evenementen en feestgangers. De keuze voor de bezoeker is dus enorm. En veel worden zij bestookt met tal van uitingen van verschillende organisatoren. Dat kan slimmer, beter en goedkoper. Want het genieten van een evenement moet voor iedereen mogelijk zijn.

Entranz is de eerste data driven ticketprovider van Nederland. Dat houdt in dat wij organisatoren helpen met de beste ticketprijs, marketinginformatie en stuurinformatie. Zo maken wij het organiseren van evenementen makkelijker en het aantrekken van bezoekers goedkoper en doeltreffender. En jij kan hier aan bijdragen als partner!

De 10 meest gestelde vragen

De opgespaarde fee keren wij automatisch uit op de door jou aangegeven bankrekening. Dat kan een privé bankrekening of een zakelijke bankrekening zijn.
Iedere maand maken wij automatisch de opgespaarde fee van de voorgaande maand over. Je ontvangt dus maandelijks de fee over de verkochte tickets van de vorige maand.
Jazeker. Je ontvangt iedere maand een creditfactuur en/of afschrift van de fee waar jij recht op hebt. Dit kun je gebruiken voor jouw boekhouding.
Nee zeker niet. Je kunt ook als particulier partner worden. Wij maken dan het geld over op jouw privé bankrekening. Let wel op dat de Belastingdienst als inkomsten kan zien. Indien jij een privé persoon bent vragen wij jou wel om een VAR verklaring te tekenen zodat de Belastingdienst jou ook niet ziet als werknemer van Entranz.
Dan heb je helaas geen recht op de Partnerfee voor deze klant. Wij geven geen fee over verkochte tickets van klanten die wij al in portefeuille hebben.
Alle contactpersonen die jij aandraagt bellen wij na. Blijkt dat jij diegene niet zelf hebt gesproken, dan koppelen wij diegene niet aan jouw profiel en ontvang jij ook geen fee over de verkochte tickets van deze contactpersoon.
Dan wordt degene die als eerste de organisator aandraagt gekoppeld aan de organisator. Het is dus belangrijk dat jij zo snel mogelijk een contactpersoon doorgeeft zodra jij hem/haar hebt gesproken over ons.
Net zo lang als de organisator klant is bij Entranz. Dus zolang de organisator zijn kaarten via Entranz verkoopt ontvang jij een fee over de verkochte tickets van deze organisator.
Geen. Alleen wanneer jij de fee op een privé bankrekening ontvang moet je er rekening mee houden dat dit door de Belastingdienst als inkomen gezien kan worden en dan moet je wel inkomstenbelasting betalen over de fee.
Wil jij niet meer met ons samenwerken? Dat kan. Stuur een mailtje naar [email protected] en geef aan waarom en per wanneer jij geen partner wil zijn en wij zorgen dat jouw account wordt gestopt en ook alle uitbetalingen worden gestopt.
Heb je nog vragen over het Partnerprogramma? Neem contact met ons op!