Entranz Ticket Blaster

De Ticket Blaster is onze high demand handheld scantoepassing. Met een hoge scancapaciteit van 1000 tickets per uur en ongeëvenaard gebruiksgemak maakt dit de Ticket Blaster de perfecte oplossing voor evenementen met een hoge toegangsdruk.

Entranz Ticket Blaster

Huren zonder zorgen

De Ticket Blasters worden volledig geprepareerd geleverd. Het enige wat jij hoeft te doen is de koffer openmaken, de Ticket Blasters eruit halen en deze aanzetten. Voor de zekerheid stoppen we er nog duidelijke instructies bij en voor iedere scanner een oplader.
Meteen klaar voor gebruik

De scanners worden volledig ingesteld en opgeladen geleverd. Haal ze uit de koffer, zet ze aan en begin direct met scannen. Maak je gebruik van Entranz Ultimate? Dan neemt de Event Succes Manager de scanners mee en traint hij of zij je scancrew.

Altijd verbonden

Altijd verbonden met de Scancloud voor waterdichte controle en statistieken. Je hebt geen wifi op locatie nodig en ook zonder internet kun je blijven doorscannen.

We've got you koffered

De Ticket Blasters worden geleverd in speciaal op maat gemaakte koffers. Zo komen ze netjes bij jou aan en kun je ze veilig terugsturen. Wij hebben de retourzending al voor je betaald.

Heldere voorwaarden

Ticket Blasters kan je huren per 3, 7 of 14 dagen. Na de huurperiode heb je twee dagen om de Ticket Blasters terug te sturen naar Entranz. Je huurt al een Ticket Blaster vanaf €6,50 per dag.

Wat kost het?

Een Ticket Blaster huur je al vanaf €6,50 per dag. Maak je gebruik van Entranz Ultimate? Dan kosten de Ticket Blasters je niets. Bereken hiernaast het huurtarief van de Ticketblasters voor jouw evenement. Het huurtarief is inclusief:

Ticket Blasters verpakt in een handige koffer
Alle accessoires zoals extra accu's en opladers.
Verzendkosten voor de heen én retourzending
Als je gebruik maakt van Entranz Ultimate:
On-site support tijdens je evenement
Training van je scan team
Zijn de Ticket Blasters helemaal gratis

Wij zijn erg trots op onze Ticket Blasters, daarom hanteren wij €250,- borg per 4 Ticket Blasters wanneer je ze huurt. Je ontvangt de borg retour zodra wij de Ticket Blasters in goede orde hebben ontvangen

Bereken de huurkosten2 Ticket Blasters voor 3 dagen

71,00 totaal

Excl. 21% BTW
Borg € 250

Heb jij speciale wensen? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee!