Simpel en krachtig, wij bieden alle juiste features

Verkopen

Entranz geeft je alle tools om met het grootste gemak en tegen de laagste prijs tickets voor je evenement te verkopen.

Beheren

Al je sales en marketinggegevens in één overzichtelijk omgeving. En Entranz voldoet aan de nieuwe AVG-regelgeving.

Toegangscontrole

Goede toegangscontrole voor elk formaat evenement dankzij Entranz Bleep.

Wat Entranz kan:

Sales

Ticketshop

Elk evenement krijgt een eigen ticketshop die op conversie is gericht en helemaal is in te richten in de huisstijl van je evenement. En de ticketshop is zo ontworpen dat je klanten via elk device altijd de beste koop ervaring hebben.

Ticketvarianten

Bij Entranz stel je eenvoudig verschillende ticketsoorten in. Early Bird, reguliere of meerdaagse tickets, het kan allemaal. Per ticket stel je eenvoudig datum, tijd, prijs, verkooplimiet en totale beschikbaarheid in. Heb je een event verspreid over meerdere locaties? Geen probleem, je kan ieder ticket een andere locatie meegeven.

Combinatietickets

Stel, je hebt een meerdaags evenement met losse onderdelen. Met het combinatieticket bestaat het ticket voor alle onderdelen, uit de tickets voor de losse onderdelen. Op basis van de capaciteit van het minst beschikbare ticket wordt dan het combinatieticket aangeboden.

Dupliceer eenvoudig je ticketshop

Organiseer je vaak hetzelfde event? Met Entranz dupliceer je eenvoudig je voorgaande events. Eén keer aanmaken, dupliceren en vervolgens alleen datum, tijd en eventueel locatie wijzigen.

Kortingscodes

Maak kortingscodes aan voor winacties of je trouwe klanten en andere relaties te belonen.

Statistieken

Hoeveel kaarten heb ik verkocht? Hoeveel kaarten zijn er nog? Wat is de omzet tot nu toe? Alle verkoopstatistieken vind je in één duidelijk overzicht.

Duidelijk inzicht in je financiën

Bij Entranz heb je altijd duidelijk inzicht in de financiën van je event. Met slechts één druk op de knop produceer je een financieel overzicht met real-time data. Loopt je event langer door? Dan sturen we je aan het einde van het kwartaal een overzicht om te gebruiken voor je BTW-aangifte. En uiteraard ontvang je aan het einde van je event een duidelijke en overzichtelijke factuur.

2x per week uitbetaald

Twee keer per week, op dinsdag en vrijdag, betalen we je openstaande saldo aan je uit en aan het einde van het evenement ontvang je onze factuur samen met een handig financieel overzicht.

Bijverkoop

Naast tickets kun je ook producten verkopen in de ticketshop zoals drankmuntjes, paraplu's en uitrijkaarten.
Binnenkort beschikbaar.

Sluit je direct aan bij de meest innovatieve evenementorganisatoren en gebruik Entranz voor je ticketverkoop

Marketing

Google Tag Manager

De stappen van je bezoeker inzichtelijk maken? Facebook Pixel en Google Analytics integreren in je ticketshop? Geen enkel probleem met onze Google Tag Manager integratie. Koppel met 1 muisklik je ticketshop aan Google Tag Manager.

Mailchimp

Koppel je ticketshop met een paar klikken aan je Mailchimp account en wij voegen al je bezoekers toe aan een mailinglijst. Ook zie je in Mailchimp wie je in je lijst mag benaderen voor marketingdoeleinden.

Verzamel gegevens

Bepaal zelf welke gegevens je bezoekers moeten invullen bij het kopen van hun tickets. Dieetwensen? Aankomstijd? Of wil je weten waar je bezoekers vandaan komen voor je volgende marketingcampagne? Het kan allemaal!

Toegangscontrole

Mobiele tickets

Je klanten ontvangen hun tickets altijd in PDF-formaat, maar kunnen ook de tickets direct naar hun Apple Wallet downloaden (iOS only). Alle type tickets kunnen vanaf mobiele schermen af worden gescand. Printen is dus nooit meer nodig.

Tickets scannen

Entranz levert voor elk formaat event de juiste tools voor een snelle, efficiënte en klantvriendelijke toegangscontrole. Van onze gratis Entranz Ticket Scanner app voor iOS en Android tot aan een on-site scaninfrastructuur met een vrijwel onbeperkt aantal scanpunten (en alles daartussen).

Volledig inzicht

No-shows, piekmomenten en aantal bezoekers. Entranz biedt je inzicht in alle relevante gegevens voor de perfecte toegangscontrole.

En nog meer...

Tickets verkopen doen we samen

Wij gaan jouw helpen je evenement tot een succes te maken. Daarom zullen onze klantgeluk specialisten regelmatig even contact met je opnemen om te kijken of we je nog ergens mee kunnen helpen.

AVG

Omdat wij persoonsgegevens van je klanten opslaan is Entranz verwerker van deze gegevens. Daarom is het belangrijk dat je met ons een verwerkersovereenkomst afsluit. Hierin maken we afspraken over wat wij met deze gegevens mogen doen en hoe we omgaan met datalekken.

Veiligheid is key

Jouw veiligheid is een van onze topprioriteiten. Daarom bewaren we je omzet altijd netjes op een derdegeldenrekening en laten we onze website regelmatig door ethische hackers onder de loep nemen.

Servicefee

Onze servicefee is € 1,50. Je kan er voor kiezen om deze zelf te betalen voor je bezoekers of deze door te belasten. In het laatste geval ziet je bezoeker duidelijk hoe de prijs van het ticket is opgebouwd en worden de service- en transactiekosten apart vermeld. Zo staan je bezoekers nooit voor verrassingen. Tevens hebben wij een handige calculator ingebouwd.

Transactiekosten

Om de servicefee zo laag mogelijk te houden, rekenen we de kostprijs van de transactie door aan je bezoekers. Voor de meest betaalmethode is dit € 0,35. Voor de andere betaalmethoden is dat afhankelijk van de door de bezoeker gekozen betaaloptie. Je bezoekers worden bij het bestellen van tickets altijd op de hoogte gesteld van de transactiekosten van minsten € 0,35.

Het zit in de kleine dingen

Zoals een share button om je event snel te delen op social media. Heldere uitleg bij de verschillende opties tijdens het inrichten van de ticketshop. Een platform dat met je meedenkt. Maak een account aan en ervaar Entranz zelf!

Meer informatie nodig?

Heb je nog onbeantwoorde vragen? Dan horen wij dat graag! Stuur ons een bericht via de contactpagina.
Bellen kan natuurlijk ook via 079 - 744 0215 (optie 2, ma-vrij tussen 09:00 en 17:30).