Simpel en krachtig, wij bieden alle juiste features

Verkopen

Entranz geeft je alle tools om met het grootste gemak en tegen de laagste prijs tickets voor je evenement te verkopen.

Beheren

Al je sales en marketinggegevens in één overzichtelijk omgeving. En Entranz voldoet aan de nieuwe AVG-regelgeving.

Toegangscontrole

Goede toegangscontrole voor elk formaat evenement dankzij Entranz Bleep.

Wat Entranz kan:

Sales

Ticketshop

Elk evenement krijgt een eigen ticketshop die op conversie is gericht en helemaal is in te richten in de huisstijl van je evenement. En de ticketshop is zo ontworpen dat je klanten via elk device altijd de beste koop ervaring hebben.

Kortingscode's

Gebruik kortingscode's om uw bezoekers tickets met korting te laten kopen. De code's kunnen zowel voor een- of meermalig worden gebruikt en het gebruik wordt per kortingscode overzichtelijk weergegeven.
Binnenkort beschikbaar.

Verzamel bezoekersgegevens

Bepaal zelf welke gegevens je bezoekers moeten invullen bij het kopen van hun tickets. De controle ligt helemaal bij jou!

2x per week uitbetaald

Twee keer per week, op dinsdag en vrijdag, betalen we je openstaande saldo aan je uit en aan het einde van het evenement ontvang je onze factuur samen met een handig financieel overzicht.

Inzichtelijk financiën

Hoeveel kaarten zijn er nog? Wat is de omzet tot nu toe? Hoeveel early-bird heb ik verkocht? Hoeveel krijg ik straks uitbetaald? Al je financiële gegevens in een overzichtelijke omgeving.

Bijverkoop

Naast tickets kun je ook producten verkopen in de ticketshop zoals drankmuntjes, paraplu's en uitrijkaarten.
Binnenkort beschikbaar.

Marketing

Google Tag Manager

De stappen van je bezoeker inzichtelijk maken? Facebook Pixel en Google Analytics integreren in je ticketshop? Geen enkel probleem met onze Google Tag Manager integratie. Koppel met 1 muisklik je ticketshop aan Google Tag Manager.

Mailchimp

Koppel je ticketshop met een paar klikken aan je Mailchimp account en wij voegen al je bezoekers toe aan een mailinglijst. Ook zie je in Mailchimp wie je in je lijst mag benaderen voor marketingdoeleinden.

Statistieken

Hoeveel kaarten zijn er nog? Wat is de omzet tot nu toe? Hoeveel early-bird tickets heb ik verkocht? Al je financiële gegevens in een overzichtelijke omgeving.

Toegangscontrole

Tickets scannen

Entranz levert voor elk formaat event de juiste tools voor een snelle, efficiënte en klantvriendelijke toegangscontrole. Van onze gratis Entranz Scan app voor iOS en Android tot aan een on-site scaninfrastructuur met een vrijwel onbeperkt aantal scanpunten (en alles daartussen).

Mobiele tickets

Je klanten ontvangen hun tickets altijd in PDF-formaat, maar kunnen ook de tickets direct naar hun Apple Wallet downloaden (iOS only). Alle type tickets kunnen vanaf mobiele schermen af worden gescand. Printen is dus nooit meer nodig.

Volledig inzicht

No-shows, piekmomenten en aantal bezoekers. Entranz biedt je inzicht in alle relevante gegevens voor de perfecte toegangscontrole.

En nog meer...

Tickets verkopen doen we samen

Wij gaan jouw helpen je evenement tot een succes te maken. Daarom zullen onze klantgelukt specialisten regelmatig even contact met je opnemen om te kijken of we je nog ergens mee kunnen helpen.

Tarief

Op dit moment is ons tarief € 0,49 per verkocht ticket. Binnenkort komen we met een revolutionair nieuw verdienmodel.

Veiligheid is key

Jouw veiligheid is een van onze topprioriteiten. Daarom bewaren we je omzet altijd netjes op een derdegeldenrekening en laten we onze website regelmatig door ethische hackers onder de loep nemen.

Meer informatie nodig?

Heb je nog onbeantwoorde vragen? Dan horen wij dat graag! Stuur ons een bericht via de contactpagina.
Bellen kan natuurlijk ook via 079 - 744 0215 (optie 2, ma-vrij tussen 09:00 en 17:30).