Entranz meets ActiveCampaign

Door Tim Kant op 27 juni 2019

Entranz wil het jou zo makkelijk mogelijk maken. Daarom bieden we een keur aan integraties aan. En daar voegen we met trots weer één aan toe: ActiveCampaign! Vanaf nu neem je jouw bezoekers mee in een volledig geautomatiseerde customer journey!


Wie bekend is met ActiveCampaign is nu al gestopt met lezen en vol enthousiasme aan de slag gegaan. Voor wie ActiveCampaign nog niet kent, volgt dit enthousiasme wel na het lezen van deze post. Met ActiveCampaign automatiseer je het volledige klantcontact na aankoop van tickets of registratie. Daarnaast bouw je heel makkelijk contactgroepen op. Zo bereik je na afloop specifieke groepen om te bedanken of om uit te nodigen voor de volgende editie.

Koppel je ActiveCampaign account aan Entranz en na iedere bestelling wordt het mailadres van de ticketkoper aan de door jou gekozen lijst toegevoegd. Vervolgens is het aan jou om de gewenste automations op te zetten. Houd bezoekers na het kopen van een ticket op de hoogte van bijvoorbeeld de line-up, stuur ze een herinnering of stuur ze een vooraankondiging voor de volgende editie. Hiermee laat je een blijvende indruk achter bij jouw bezoekers. We believe that every event should touch a single soul.

Account koppelen
Je ActiveCampaign account koppelen aan Entranz is heel simpel. Volg de onderstaande stappen en je kunt meteen aan de slag:

  1. Log in op je ActiveCampaign account
  2. Zodra je bent ingelogd klik je link onderin het scherm op Settings.
  3. Vervolgens klik je op Developer. Laat deze pagina open.
  4. Open nu een nieuw tabblad en log in op je Entranz account
  5. Kies het evenement dat je wilt koppelen.
  6. Klik in het hoofdmenu op Integraties en ga naar ActiveCampaign
  7. Plak vervolgens de URL uit ActiveCampaign in het veld ActiveCampaign API URL en de Key in het veld ActiveCampaign API key en klik op Opslaan
  8. Je Entranz account is nu gekoppeld aan je ActiveCampaign account!