Blog

Read all about it!

Entranz meets ActiveCampaign

Door Tim Kant op 27 juni 2019

Entranz wil het jou zo makkelijk mogelijk maken. Daarom bieden we een keur aan integraties aan. En daar voegen we met trots weer één aan toe: ActiveCampaign! Vanaf nu neem je jouw bezoekers mee in een volledig geautomatiseerde customer journey!

Lees verder...

Hé! Pssst! Ruilen? Entranz integreert met Ticketswap

Door Dick Faas op 21 mei 2019

Het is een pertinente uitdaging in de evenmentenbranche. De doorverkoop van kaarten. Ergens is het volkomen logisch. Je bent ziek, er is een noodgeval of je bent op een andere manier verhinderd. Wat doe je dan met dat toegangskaartje? Wat doe je als er geen vrienden of familie zijn die je kaartje over kunnen of willen nemen? Juist. Om dat op een veilige en waterdichte manier te faciliteren werkt Entranz vanaf vandaag samen met TicketSwap!

Lees verder...

Samenwerken loont met Affiliates

Door Dick Faas op 9 april 2019

Soms bedenken we zelf nieuwe mogelijkheden voor Entranz, soms gebruiken wij jullie ideeën om Entranz te verbeteren. En eerlijk is eerlijk, deze komt van jullie: Affiliates!

Laten we bij het begin beginnen: Affiliates zijn partners die je helpen bij de ticketverkoop van je evenement. Dit doen ze door jouw evenement onder de aandacht te brengen op bijvoorbeeld hun eigen website of hun social media kanalen. Nu kan je natuurlijk het verkeer van en naar je ticketshop al bijhouden met onze Google Analytics integratie maar nu kun je ook de verkopen tracken met onze nieuwe Affiliates feature.

Lees verder...

Nieuw! Biedt groepstickets aan

Door Tim Kant op 28 maart 2019

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd...

...daarom komt Entranz nu met het groepsticket. Uiteraard niets nieuws onder de zon. Behalve dan dat het Entranz groepsticket weer een slim ticket is. Capaciteit gedekt, administratie op orde, geen zorgen. Met het Entranz groepsticket laat je heel eenvoudig groepen tickets kopen voor jouw evenement en krijgt iedere bezoeker zijn eigen ticket.

Lees verder...

Mag ik u iets vragen?

Door Dick Faas op 15 maart 2019

En alweer rollen we een te gekke feature uit bij Entranz! Je kon al aangepaste vragen toevoegen aan de bestelling, maar deze vragen hadden betrekking op de gehele aankoop. Op veler verzoek hebben we dan ook de vragen per ticket toegevoegd. Zo kom je nog meer te weten over je individuele bezoekers en kan je hen nog beter van dienst zijn.

Lees verder...

Leer hoe je je ticketshop simpel integreert in Facebook!

Door Dick Faas op 14 februari 2019

Kan ik mijn ticketshop integreren op mijn Facebookpagina?

Ja, dat kan! Hieronder leggen we in 10 stappen uit hoe je je ticketshop op jouw Facebookpagina kunt integreren.

Lees verder...

Entranz 4.0: meer gebruiksgemak, meer mogelijkheden

Door Dick Faas op 20 december 2018

Het huidige platform van Entranz gaat al weer een tijdje mee. Dat en we hadden ook wel weer zin in iets nieuws. Afgelopen maanden hebben we veel van jullie gesproken over Entranz en het gebruik van de Organizer. Dankzij al die feedback van jullie konden we dan ook invullen wat dat 'nieuws' zou moeten zijn.

Lees verder...

Renovatio

Door Tim Kant op 11 december 2018

Door de jaren heen heeft Entranz al heel wat veranderingen gezien. De één groter dan de ander. Of zichtbaarder dan de ander. Nog nooit heeft er verandering plaats gevonden die zó fundamenteel was. Dusdanig fundamenteel dat je je kan afvragen of er nog wel sprake is van verandering. Is renovatio ofwel wedergeboorte niet een betere aanduiding?

Lees verder...